Thuis Opleidingen

Menu
zweeds voor beginners

Zweeds voor beginners

	Zweeds voor beginners

 

Wil je Zweeds leren? Dan bent je bij het NTI aan het juiste adres! je leert dit namelijk tijdens de cursus Zweeds voor beginners.

 

Opleiding Informatie: Zweeds voor beginners

categorie: Talen

"Het Zweeds wordt niet alleen in Zweden gesproken, maar is naast het Fins de tweede officiële landstaal van Finland. Kenmerkend voor de uitspraak is de zangerige klank, een soort muzikaal accent waar in de cursus Zweeds voor beginners van het NTI veel aandacht aan wordt besteed. Na afronding van deze cursus zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1.500 woorden en uitdrukkingen. Dat betekent dat je over de meeste dagelijkse onderwerpen kunt meepraten, brieven en e-mails kunt schrijven en boeken, tijdschriften en kranten kunt lezen. Interessant? Schrijf je dan nu in!Daarom kies je voor Zweeds voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met CD's
  • Inclusief lesmateriaal
  • Leer ruim 1500 Zweedse woorden

"

 

Studiegids aanvragen: Zweeds voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.