Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject bedrijfseconomie

HBO orientatietraject Bedrijfseconomie

	HBO-orientatietraject Bedrijfseconomie

 

Met het HBO orientatietraject Bedrijfseconomie (BE) leer je in een aantal maanden het lesmateriaal en de studiemethode van Hogeschool NTI kennen.

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Bedrijfseconomie

categorie: Administratie en Economie

"Als bedrijfseconoom ben je de bindende factor tussen mensen, financiële middelen, informatie en processen. Daardoor krijg je inzicht in kosten en opbrengsten, je toetst, controleert en informeert. Ben jij je aan het oriënteren op een studie Bedrijfseconomie en wil je je niet gelijk vastleggen aan een volledige HBO-opleiding? Start dan nu met het oriëntatietraject. Gedurende een half jaar krijg je inzicht in de basisprincipes van iedere gezonde onderneming, zaken als operationele processen en organisatie en management. Na afronding van het traject kun je doorstromen naar de HBO-opleiding Bedrijfseconomie.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Bedrijfseconomie van het NTI:

  • Certificaat binnen 6 maanden
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • 1 gratis praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Bedrijfseconomie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.