Thuis Opleidingen

Menu
chinees voor beginners

Chinees voor beginners

	Chinees voor beginners

 

Wil je goed en snel Chinees leren spreken en schrijven, maar dan wel op je eigen manier? Dan bent je bij het NTI aan het juiste adres! Start vandaag nog

 

Opleiding Informatie: Chinees voor beginners

categorie: Talen

"China wordt in toeristisch en zakelijk opzicht steeds belangrijker voor het westen. Wie contacten heeft of gaat onderhouden met dit enorme land, komt een stuk verder met een goede basisbeheersing van de taal. Start daarom nu met de cursus Chinees voor beginners van het NTI als je de taal in je eigen tempo wilt leren! Je leert karakters lezen, tekenen en uitspreken met nadruk op de bijzondere uitspraak van het Standaardmandarijn, de Chinese voertaal. Na afloop beschikt je over basiskennis van de taal en kun je eenvoudige gesprekken voeren, brieven schrijven en algemene teksten lezen.Daarom kies je voor Chinees voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte taalcursus met cd's
  • Snel en effectief de chinese taal leren
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Chinees voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.