Thuis Opleidingen

Menu
training eerste hulp aan kinderen

Training Eerste hulp aan kinderen

	Training Eerste hulp aan kinderen

 

Leer met de NTI training Eerste hulp aan kinderen, hoe je jouw kind in gevallen van nood goed te hulp kunt zijn. EHBO bij Kinderen volg je bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: Training Eerste hulp aan kinderen

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Wil je weten hoe je het best kunt handelen bij ongevallen waarbij een kind betrokken is? De training Eerste hulp aan kinderen geeft je deze informatie volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis. Deze training maakt je zekerder en zal ertoe leiden dat je sneller overgaat tot actie als er iets met een kind aan de hand is. Je kunt het kind beter begrijpen en helpen. Aan het eind van de training krijg je een certificaat, dat erkend is door het Oranje Kruis.Daarom kies je voor Training Eerste hulp aan kinderen van het NTI:

  • Erkend diploma van het Oranje Kruis
  • Verplicht voor gastouders!
  • Inclusief boekje 'Eerste hulp aan kinderen'
  • Nu met kinderreanimatie + AED nieuw

"

 

Studiegids aanvragen: Training Eerste hulp aan kinderen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.