Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma toegepaste psychologie jaar 1 klassikaal arbeids en organisatiepsychologie

Kort HBO programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal Arbeids en organisatiepsychologie

	Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

 

Aan de slag met het eerste jaar van de HBO-opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie Klassikaal? Schrijf je dan snel in bij het NTI! Persoonlijk en leuk.

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

categorie: Psychologie

"Kies je voor het korte HBO-programma Arbeids- en organistiepsychologie jaar 1 Klassikaal, dan kies je voor een flexibele opleiding met intensieve begeleiding. Je start met het eerste jaar van de erkende HBO-opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie. Daarin komen onder andere onderwerpen aan bod als communiceren, sociale psychologie en persoonlijkheidsleer. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je je propedeuse en kun je doorstromen naar het tweede jaar van de volledige Bacheloropleiding Arbeids- en organisatiepsychologie.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie van het NTI:

  • De beste vakliteratuur
  • Intensieve begeleiding
  • Op meerdere plaatsen te volgen

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Toegepaste psychologie jaar 1 Klassikaal - Arbeids- en organisatiepsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.