Thuis Opleidingen

Menu
opvoedingsondersteuning

Opvoedingsondersteuning

	Opvoedingsondersteuning

 

Deskundige worden op het gebied van opvoeden? Start dan met de cursus opvoedingsondersteuning van het NTI! Al binnen 6 maanden weet je alles over opvoeden

 

Opleiding Informatie: Opvoedingsondersteuning

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Wil je deskundige worden op het gebied van opvoeden? Met de opleiding opvoedingsondersteuning leer je verschillende technieken op het gebied van opvoeden. Er is namelijk niet een juiste manier, maar dit is voor elk kind anders! Wanneer je deze opleiding afrondt, ontvang je een diploma op HBO-niveau. Het examen is namelijk gelijk aan dat van de HBO-module Opvoedingsondersteuning. Je hebt echter geen vooropleiding nodig om met deze interessante opleiding te starten.Daarom kies je voor Opvoedingsondersteuning van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Een wettelijk erkend certificaat op
    HBO niveau
  • Vrijstelling voor module van
    HBO Toegepaste Psychologie

"

 

Studiegids aanvragen: Opvoedingsondersteuning

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.