Thuis Opleidingen

Menu
hbo module ontwikkeling van een lifestyle concept

HBO-module Ontwikkeling van een Lifestyle Concept

	HBO-module Ontwikkeling van een Lifestyle Concept

 

"HBO-module Ontwikkeling van een Lifestyle Concept Wil jij ook begrijpen waarom sommige bedrijven zo bekend zijn geworden? Met deze module krijg je inzicht in waarom sommige merken zo succesvol zijn."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Ontwikkeling van een Lifestyle Concept

categorie: Marketing en Communicatie

"Welke lifestyle iemand heeft hangt samen met zijn of haar maatschappelijke, economische en culturele achtergrond. Wie erin slaagt een product of dienst perfect af te stemmen op de stijl van een doelgroep heeft een grote voorsprong op de concurrentie. Wil jij daarom meer kennis over het creëren van marketingconcepten, positionering en doelgroepen? Start dan nu met de HBO-module Ontwikkeling van een Lifestyle Concept van Hogeschool NTI! Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Lifestyle Concepting.Daarom kies je voor HBO-module Ontwikkeling van een Lifestyle Concept van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO Concept & branding
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Ontwikkeling van een Lifestyle Concept

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.