Thuis Opleidingen

Menu
juridisch adviseur

Juridisch Adviseur

	Juridisch Adviseur

 

Aan de slag als juridisch adviseur? Bij het NTI doe je een brede kennis op en leer je het management van bedrijven van juridisch advies te voorzien.

 

Opleiding Informatie: Juridisch Adviseur

categorie: Recht en Juridisch

"Wanneer je aan de slag wilt in een juridische functie of je wilt verdiepen in je huidige functie dan ben je bij de opleiding juridisch adviseur aan het juiste adres. Je leert onder andere hoe je het management van bedrijven kunt adviseren over juridische aspecten. Een brede kennis is hiervoor een vereiste. De opleiding sluit je af door het examen Juridisch adviseur bedrijfsrecht af te ronden bij de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Hierdoor is deze kennis een gegeven.Daarom kies je voor Juridisch Adviseur van het NTI:

  • Inclusief wetbundel
  • Begeleiding van ervaren docenten
  • Examen doen bij de Nederlandse
    Associatie voor Praktijkexamens

"

 

Studiegids aanvragen: Juridisch Adviseur

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.