Thuis Opleidingen

Menu
hbo sociaal juridische dienstverlening sjd

HBO Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

	HBO Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

 

De HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) volg je in je eigen tijd en je eigen tempo bij Hogeschool NTI. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

categorie: Recht en Juridisch

"Ons land kent vele wetten en regels. Wil jij mensen graag helpen om een weg te vinden tussen al deze rechterlijke begrippen? Als sociaal juridisch dienstverlener zul je in je baan dagelijks met wetten en regels te maken krijgen. Er zijn zoveel uiteenlopende functies in dit vakgebied dat je altijd voor een uitdaging zult staan! Met de HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) van het NTI leer je ook digitaal communicatief vaardig te zijn als het gaat om de zogenaamde E-dienstverlening. Ben jij die aanstormend professional op sociaal juridisch gebied? Start dan vandaag nog met deze boeiende HBO-opleiding van het NTI!Daarom kies je voor HBO Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 8 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.