Thuis Opleidingen

Menu
hbo module webusability

HBO module Webusability

	HBO-module Webusability

 

"Webusability - Website usability - Gebruiksvriendelijkheid websites Wil je snel aan de slag met de HBO-module Webusability van het NTI? Je leert in 6 maanden tijd alles over het maken van een gebruiksvriendelijke website."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Webusability

categorie: Informatica, PC en Internet

"Wil je weten waar je op moet letten wanneer je een bruikbare website wilt maken? Kennis van webusability is dan onmisbaar. Je leert onder andere hoe je er voor zorgt dat bezoekers terugkeren naar jouw website en hoe je kunt testen of je website wel gebruiksvriendelijk is. Ook het analyseren van de testresultaten komt aan de orde in de interessante HBO-module Webusability. Deze specialistische module leert je doelgericht een gebruiksvriendelijke website te maken en eventuele fouten in het proces direct op te vangen.Daarom kies je voor HBO-module Webusability van het NTI:

  • Inclusief vakliteratuur
  • Een certificaat in 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Commerciële Economie

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Webusability

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.