Thuis Opleidingen

Menu
mbo module nederlands 3f

MBO-module Nederlands 3F

	MBO-module Nederlands 3F

 

De module Nederlands 3F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal nu alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.

 

Opleiding Informatie: MBO-module Nederlands 3F

categorie: Talen

"Nederlands is een verplicht onderdeel voor alle volledige MBO-opleidingen in Nederland. Bij het NTI wordt Nederlands aangeboden als een aparte module. Er zijn twee niveaus van Nederlands, namelijk 2F voor MBO-niveau 1, 2 en 3 opleidingen en 3F voor MBO-niveau 4 opleidingen. Je kunt tevens een praktijkdag (optioneel en niet kosteloos) bijwonen, waarbij alle onderdelen uitvoerig worden besproken en je feedback krijgt op al jouw vragen. Via de digitale leeromgeving kun je vragen stellen aan jouw docent Nederlands, antwoorden op huiswerk vinden en andere relevante informatie. Deze module is een officiële deelkwalificatie en biedt vrijstelling voor dit onderdeel bij alle volledige MBO-opleidingen.Daarom kies je voor MBO-module Nederlands 3F van het NTI:

  • Incl. studiemateriaal
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Studiebegeleiding van jouw persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: MBO-module Nederlands 3F

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.