Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject personeel en arbeid

HBO orientatietraject Personeel en Arbeid

	HBO-orientatietraject Personeel en Arbeid

 

Wil je aan de slag in de fascinerende wereld van personeelsmanagement? Het Orientatietraject Personeel en Arbeid sluit dan perfect aan op jouw wensen.

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Personeel en Arbeid

categorie: Administratie en Economie

"Wil je aan de slag in de fascinerende wereld van personeelsmanagement? Het oriëntatietraject Personeel en Arbeid sluit dan perfect aan op jouw wensen. In een half jaar tijd leer je de ins en outs van het vak van de personeelsmanager. Je loopt geen stage, maar je gaat aan de slag met de broodnodige basiskennis van personeel en arbeid. Na afronding van de opleiding kun je moeiteloos doorstromen naar de volledige HBO-opleiding. Je krijgt dan ook nog eens vrijstelling voor de afgeronde onderdelen.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Personeel en Arbeid van het NTI:Inclusief:

  • 3 gratis praktijktrainingen
  • 30 EC
  • Persoonlijke begeleiding

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Personeel en Arbeid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.