Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma gastvrijheidsmanagement

Kort HBO programma Gastvrijheidsmanagement

	Kort HBO-programma Gastvrijheidsmanagement

 

"Gastvrijheidsmanagement - Cursus Gastvrijheidsmanagement volgen bij NTI In het korte HBO-programma Gastvrijheidsmanagement leer je alles over evenementenmanagement en hospitalitymanagement."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Gastvrijheidsmanagement

categorie: Toerisme en Cultuur

"Wil jij je graag verdiepen in gastvrijheidsmanagement? Tijdens het HBO-specialisatietraject Gastvrijheidsmanagement leer je alles over hospitality- en evenementenmanagement. Ook doe je een beroepsopdracht op het gebied van gastvrijheidsmanagement. Na dit specialisatietraject kun je jouw horecabaan een betere invulling geven en kun je de aangeleerde theorie in de praktijk toepassen tijdens je werkzaamheden.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Gastvrijheidsmanagement van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 12 EC
  • Inclusief lesmateriaal en 1 praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Gastvrijheidsmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.