Thuis Opleidingen

Menu
hbo module teamrolmanagement

HBO module Teamrolmanagement

	HBO-module Teamrolmanagement

 

In deze module leer je wat de kwaliteiten en valkuilen zijn van de verschillende teamrollen van Meredith Belbin. Welke combinaties zijn effectief?

 

Opleiding Informatie: HBO-module Teamrolmanagement

categorie: Psychologie

"Wil je meer inzicht in de wijze waarop mensen werken en communiceren? Start dan nu met de HBO-module Teamrolmanagement van Hogeschool NTI en leer de verschillende manieren herkennen waarop mensen werken, communiceren, informatie geven en informatie ontvangen. In deze korte opleiding maak je kennis met het bekende teamrolmodel van Belbin en krijg je inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van alle rollen. Zo leer je welke combinaties effectief zijn en kun je zelf geslaagde teams samenstellen of de prestaties van bestaande teams verbeteren!Daarom kies je voor HBO-module Teamrolmanagement van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 5 EC
  • Module uit HBO Management
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Teamrolmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.