Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma informatica en computergerichte vakken i

Kort HBO programma Informatica/computergerichte vakken I

	Kort HBO-programma Informatica/computergerichte vakken I

 

"Informatica - Opleiding Informatica volgen bij NTI Met het korte HBO-programma Informatica verwerf je de basiskennis op het gebied van databases, gegevensmodellering, SQL en gegevensmodellering."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Informatica/computergerichte vakken I

categorie: Informatica, PC en Internet

"Je wilt je huidige functie meer invulling geven op het gebied van automatisering en informatietechnologie, maar je hebt geen tijd voor een volledige HBO-opleiding? Start dan nu met het korte HBO-programma Informatica voor een erkend certificaat op het gebied van datacommunicatie, netwerken en het inrichten ervan! Na afloop van deze korte opleiding beheers je de basis van gegevensmodellering, het ontwerpen van databases en het gebruik van SQL. Ook stroom je met behoud van studiepunten door naar de volledige opleiding Bedrijfskundige Informatica van Hogeschool NTI.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Informatica/computergerichte vakken I van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 12 EC
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Informatica/computergerichte vakken I

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.