Thuis Opleidingen

Menu
hbo module accounting information systems spd

HBO module Accounting Information Systems (SPD)

	HBO-module Accounting Information Systems (SPD)

 

Wil je meer leren over beheersingssystemen en interne controle? Kies voor een HBO-module van de opleiding SPD Bedrijfsadministratie en start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Accounting Information Systems (SPD)

categorie: Administratie en Economie

"Wil je graag een financieel professional worden met kennis van bestuurlijke informatievoorziening, processen en de administratieve organisatie? Volg dan de HBO-module Accounting Information Systems van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! Deze korte opleiding geeft je inzicht in de administratieve organisatie, interne controle en beheersingssystemen. Ook leer je hoe je primaire en ondersteunende processen zo effectief en efficiënt mogelijk kunt laten verlopen. Na het afronden van deze module ontvang je het erkende certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Accounting Information Systems (SPD) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 14 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Verdieping in een specifiek vakgebied 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Accounting Information Systems (SPD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.