Thuis Opleidingen

Menu
hbo module fiscale aspecten van de onderneming hbo spd

HBO-module Fiscale Aspecten van de Onderneming (HBO SPD)

	HBO-module Fiscale Aspecten van de Onderneming (HBO SPD)

 

"HBO-module Fiscale aspecten van de onderneming - Start vandaag bij NTI Het NTI biedt je met de HBO-module Fiscale aspecten van de onderneming de gelegenheid om kennis te maken met het flexibele en unieke leerconcept van NTI."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Fiscale Aspecten van de Onderneming (HBO SPD)

categorie: Administratie en Economie

"Je bent financieel professional en je wilt het onderste uit de kan wat betreft de fiscale regelingen voor de onderneming waarvoor je werkt? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Fiscale aspecten van de onderneming (SPD) van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! In deze korte opleiding wordt zowel het belastingrecht behandeld als de belastingregelingen en -voordelen die voor bedrijven gelden. Na het afronden van deze module ontvang je het certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Fiscale Aspecten van de Onderneming (HBO SPD) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 5 EC
  • Module uit SPD Bedrijfsadministratie
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Fiscale Aspecten van de Onderneming (HBO SPD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.