Thuis Opleidingen

Menu
wijzer met recht

Wijzer met recht

	Wijzer met recht

 

Wil je ook meer te weten komen over het Nederlandse rechtssysteem? Vergroot je juridische kennis en start de boeiende NTI-opleiding Wijzer met recht!

 

Opleiding Informatie: Wijzer met recht

categorie: Recht en Juridisch

"Wil je graag leren hoe je met moeilijke situaties om kunt gaan als rechtsbetrokkene? Begin dan met de cursus Wijzer met recht van het NTI! Je leert in sneltreinvaart wat je rechten en plichten zijn als burger, of dit nou gaat over werk, gezin, gezondheid of strafrecht. Aan het eind van de cursus heb je de basisprincipes van het Nederlandse rechtssysteem onder de knie en weet je wat de wetgeving is als je in een onverwachte situatie terechtkomt of in aanraking komt met de overheid. Bovendien ken je je rechtspositie in juridische conflicten. Start snel met deze praktische cursus!Daarom kies je voor Wijzer met recht van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Studiebegeleiding van je persoonlijke mentor
  • Flexibel studeren

"

 

Studiegids aanvragen: Wijzer met recht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.