Thuis Opleidingen

Menu
hbo module supply chain management

HBO module Supply chain management

	HBO-module Supply chain management

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Supply chain management de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Supply chain management

categorie: Administratie en Economie

"Wil je meer weten over het besturen en beheersen van goederenstromen bij inkoop, productie en distributie? Of wil je weten hoe het logistieke proces werkt bij bestellen via internet, korte levertijden en just-in-time productie? Volg dan nu de HBO-module Supply chain management van Hogeschool NTI en leer logistieke knelpunten herkennen en oplossen! In deze korte opleiding leer je het evenwicht vinden tussen kostenoptimalisatie, betrouwbaarheid en levertijd. Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Internationale Bedrijfskunde.Daarom kies je voor HBO-module Supply chain management van het NTI: 

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Commerciële Economie 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Supply chain management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.