Thuis Opleidingen

Menu
mbo module psychologie

MBO-module Psychologie

	MBO-module Psychologie

 

Wil je meer kennis over psychologie? Start dan met de MBO-module Psychologie van het NTI MBO-College en rondt het binnen 8 maanden af!

 

Opleiding Informatie: MBO-module Psychologie

categorie: Psychologie

"Ben je werkzaam als onderwijsassistent, pedagogisch werker of hulpverlener en wil je jouw kennis over praktische psychologie vergroten, of heb je persoonlijke belangstelling voor het vakgebied psychologie? Met de MBO-module Psychologie leer je binnen enkele maanden alles over kinderpsychologie, de achtergronden van de psychologie, psychische ziektes en sociaal gedrag. Precies wat je nodig hebt, niets meer en niets minder! Deze opleiding bestaat uit een speciaal samengesteld pakket van de meest boeiende en beroepsgerichte onderdelen op het gebied van de praktische psychologie. Start daarom nu met deze unieke opleiding van het NTI MBO-College.Daarom kies je voor MBO-module Psychologie van het NTI:

  • Binnen 8 maanden af te ronden!
  • Persoonlijke mentor
  • Iedere dag starten

"

 

Studiegids aanvragen: MBO-module Psychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.