Thuis Opleidingen

Menu
basiskennis windows xp

Basiskennis Windows XP

	Basiskennis Windows XP

 

Tijdens de 5 maanden durende NTI-cursus Windows XP leer je alles over de zeer uitgebreide mogelijkheden van het Windowspakket.

 

Opleiding Informatie: Basiskennis Windows XP

categorie: Informatica, PC en Internet

"Wil je snel en makkelijk leren werken met Windows XP? Start dan met de cursus Basiskennis Windows XP van het NTI! Elk nieuw besturingssysteem vereist gewenning. Menu’s die anders worden weergegeven, opties die ineens moeilijk te vinden zijn. Maar als dit het eerste besturingssysteem is wat je gebruikt, is deze cursus ook geschikt voor jou. Tijdens deze cursus leer je alle basishandelingen, onder andere het opstarten van computerprogramma’s, surfen op het internet en het werken met bestanden. In 5 maanden heb je Windows XP volledig onder de knie!Daarom kies je voor Basiskennis Windows XP van het NTI:

  • Gratis magazine Tips&Trucs
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 5 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Basiskennis Windows XP

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.