Thuis Opleidingen

Menu
mbo sociaal maatschappelijke dienstverlening

MBO Sociaal maatschappelijke dienstverlening

	MBO Sociaal maatschappelijke dienstverlening

 

Je wilt je MBO-diploma tot sociaal dienstverlener binnen 2 jaar halen naast je fulltime baan en/of druk sociaal leven? Dat kan bij NTI MBO-College!

 

Opleiding Informatie: MBO Sociaal maatschappelijke dienstverlening

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Werk je graag met mensen en ben je behulpzaam? Met de opleiding MBO Sociaal maatschappelijke dienstverlening kun je van deze vaardigheden je beroep maken! Je leert hoe je het beste om kunt gaan met mensen die vragen of problemen hebben en hoe je deze situatie voor hen en andere betrokkenen kunt verbeteren. Als je de opleiding hebt afgerond, kun je als sociaal dienstverlener werken bij thuis- en jongerenzorg, dienst- en jongerenadviescentra en vrijwilligersorganisaties.Daarom kies je voor MBO Sociaal maatschappelijke dienstverlening van het NTI:

  • Verwacht in 2012
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Sociaal maatschappelijke dienstverlening

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.