Thuis Opleidingen

Menu
een leven lang vitaal voor 50plus

Een leven lang vitaal voor 50plus

	Een leven lang vitaal voor 50plus

 

Een leven lang vitaal voelen dat leer je door het volgen van deze NTI-cursus. Je leert op een voordelige manier de kwaliteit van je leven te verbeteren

 

Opleiding Informatie: Een leven lang vitaal voor 50plus

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Ben je benieuwd naar het geheim van een lang en vitaal leven? Het antwoord vind je in de cursus Een leven lang vitaal voor 50+! Tijdens deze cursus leer je hoe je mentaal, emotioneel en fysiek fit blijft. Je leert onder andere over ontspanningstechnieken, voeding, motivatie en gezondheid. Aan het eind van de cursus heb je alles in huis om je leven op een gezondere en meer ontspannen manier in te delen, zodat je kunt genieten!Daarom kies je voor Een leven lang vitaal voor 50plus van het NTI:

  • Het magazine gezondNU
  • Veel persoonlijk contact
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 4 maanden
  • Voordelig lesgeld

"

 

Studiegids aanvragen: Een leven lang vitaal voor 50plus

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.