Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma marketing en communicatie

Kort HBO programma Marketing en communicatie

	Kort HBO-programma Marketing en communicatie

 

"Kort HBO-programma Marketing en communicatie Stroom met het korte HBO-programma Marketing en communicatie door naar de HBO-opleiding Small Business & Retailmanagement van NTI."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Marketing en communicatie

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil jij je graag verdiepen in de marketing en communicatie van de organisatie waar je voor werkt? Volg dan het korte HBO-programma Marketing en communicatie! Tijdens dit traject komen vier modules aan bod, te weten Consumentengedrag, Marketingcommunicatie, Inleiding webmarketing en de beroepsopdracht Marketing en communicatie. Na dit korte HBO-traject kun je alle geleerde theorie toepassen op je dagelijkse werkzaamheden.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Marketing en communicatie van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 18 EC
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Marketing en communicatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.