Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma facility management klassikaal

Kort HBO programma Facility management Klassikaal

	Kort HBO-programma Facility management Klassikaal

 

"Leer alles over Facilitymanagement met dit kort HBO-programma Wil jij starten met het korte HBO-programma Facilitymanagement? Bij het NTI ben je aan het juiste adres! Je volgt deze opleiding met klassikale lessen."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Facility management Klassikaal

categorie: Management

"In het korte HBO-programma Facility management Klassikaal staat facilitair management centraal. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan schoonmaakonderhoud, cateringmanagement en gebouwenbeheer. In de klassikale lessen heb je alle mogelijkheid om vragen te stellen. Je hebt namelijk les in kleine groepen van maximaal 25 studenten. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Facility management Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Les in kleine groepen
  • Inclusief vakliteratuur
  • 50 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Facility management Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.