Thuis Opleidingen

Menu
hbo module front desk operations

HBO module Front desk operations

	HBO-module Front desk operations

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Front desk operations de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Front desk operations

categorie: Administratie en Economie

"Om zo optimaal mogelijk in te spelen op de wensen van jouw hotelgasten, volg je de HBO-module Front desk operations van Hogeschool NTI! Je weet na afloop wat er nodig is om in de hotelwereld een organisatie optimaal te laten functioneren. Je leert onder andere over hotelclassificaties en reserveringsystemen, maar ook over gastvrijheid, prijzenstructuur, huishouding, marketing en serviceverlening. Je kunt je in korte tijd bijscholen met deze module, zonder een langdurige hbo-opleiding te volgen. Schrijf je nu in!Daarom kies je voor HBO-module Front desk operations van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Internationale literatuur 
  • Inclusief gratis vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Front desk operations

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.