Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma facilitair projectmanagement klassikaal

Kort HBO programma Facilitair Projectmanagement Klassikaal

	Kort HBO-programma Facilitair Projectmanagement Klassikaal

 

"Kennismaken met facilitair projectmanagement doe je bij het NTI! Facilitair projectmanagement studeren met klassikale lessen doe je bij het NTI. Flexibel, voordelig en studeren met veel persoonlijk contact! Start nu."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Facilitair Projectmanagement Klassikaal

categorie: Management

"Het korte HBO-programma Facilitair projectmanagement Klassikaal is bedoeld voor mensen die meer invulling willen geven aan hun huidige functie. In dit korte HBO-programma leer je alles over facilitair management. Je gaat aan de slag met de onderwerpen Inleiding ondernemerschap, Projectmanagement, Oriëntatie facilitymanagement en Facilitair projectmanagement. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Facilitair Projectmanagement Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Intensieve begeleiding
  • Les in kleine groepen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Facilitair Projectmanagement Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.