Thuis Opleidingen

Menu
allround stylist met tom sebastian

Allround Stylist met Tom Sebastian

	Allround Stylist met Tom Sebastian

 

Wil je aan de slag met haarstyling, modestyling en visagie? Volg de cursus Allround Stylist van het NTI. Daarin komen alle onderdelen uitgebreid aan bod.

 

Opleiding Informatie: Allround Stylist met Tom Sebastian

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Wil je alles weten op het gebied van haar, mode en visagie? Ga aan de slag met de laatste trends en creëer een geheel nieuwe stijl. De opleiding Allround stylist leert je verschillende technieken over mode, haardracht en visagie. Hierdoor bent je, na afronding van je opleiding, in staat om klanten van professioneel advies te voorzien. Je leert mensen te stylen voor verschillende gelegenheden en tal van technieken toe te passen. Dit alles onder toeziend oog van beautyspecialist Tom Sebastian.  Daarom kies je voor Allround Stylist met Tom Sebastian van het NTI: 

  • Dvd van Tom Sebastian
  • Diverse vakbladen

"

 

Studiegids aanvragen: Allround Stylist met Tom Sebastian

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.