Thuis Opleidingen

Menu
hbo minor coaching en counselling

HBO-minor Coaching en counselling

	HBO-minor Coaching en counselling

 

"Help je clienten nog beter: volg de HBO-minor Coaching en counselling! De HBO-minor Coaching en counselling van het NTI is speciaal voor mensen die zich verder willen ontwikkelen binnen het vakgebied Psychologie. Schrijf je in!"

 

Opleiding Informatie: HBO-minor Coaching en counselling

categorie: Psychologie

"De HBO-minor Coaching en counselling is speciaal voor mensen die zich verder willen ontwikkelen binnen het vakgebied psychologie. Je kunt deze opleiding binnen een half jaar afronden en ontvangt bij een succesvolle afronding een wettelijk erkend certificaat. Tijdens de HBO-minor Coaching en counselling van het NTI komen onder meer de onderdelen coaching, counselling, relatiecounselling, conflicthantering, e-coaching, loopbaanbegeleiding, conflictbemiddeling, training en schoolcounselling aan bod. Wil je hier meer over leren? Schrijf je dan direct in!Daarom kies je voor HBO-minor Coaching en counselling van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-minor Coaching en counselling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.