Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding helpende zorg en welzijn

Basisopleiding Helpende zorg en welzijn

	Basisopleiding Helpende zorg en welzijn

 

Als helpende zorg & welzijn kan je aan de slag op diverse plekken in de zorgsector. Start de Basisopleiding Zorg en welzijn bij het NTI.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Helpende zorg en welzijn

categorie: Welzijn

"Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan cliënten en zorgvragers en hen begeleiden bij wonen en welzijn? Wil je werken in bijvoorbeeld een verpleeg- of verzorgingstehuis of in de psychiatrie? Begin dan nu met de Basisopleiding Zorg en welzijn van het NTI MBO-College en leer de basisvaardigheden van dit interessante en belangrijke vakgebied. Je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.Daarom kies je voor Basisopleiding Helpende zorg en welzijn van het NTI:

  • Alleen bij het NTI te volgen
  • Prima doorstroommogelijkheden
  • Gratis studiemateriaal en praktijkdag

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Helpende zorg en welzijn

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.