Thuis Opleidingen

Menu
hbo module beoordelings en functieclassificatiesystemen

HBO module Beoordelings en functieclassificatiesystemen

	HBO-module Beoordelings- en functieclassificatiesystemen

 

Werkzaam in de HR-sector? Met deze module Beoordelings- en functieclassificatiesystemen krijg je snel een beeld van HBO Personeelsmanagement van NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Beoordelings- en functieclassificatiesystemen

categorie: Management

"Het belangrijkste kapitaal van bedrijven is het sociaal kapitaal: de werknemer. Je leert alles over inzetbaarheid, potentieel en competenties van mensen in organisaties en hoe functies worden gewaardeerd en beloond in de HBO-module Beoordelings- en functieclassificatiesystemen. Je kunt functiewaarderingssystemen herkennen, vergelijken en toepassen, je beheerst de basis van het competentiemanagement en je begrijpt de opbouw van de salarisstructuur. Start nu met deze korte opleiding van Hogeschool NTI als dit werk je aanspreekt! Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Personeelsmanagement.Daarom kies je voor HBO-module Beoordelings- en functieclassificatiesystemen van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Personeelsmanagement 
  • Begeleiding door ervaren docenten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Beoordelings- en functieclassificatiesystemen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.