Thuis Opleidingen

Menu
digitale fotobewerking voor 50plus

Digitale fotobewerking voor 50plus

	Digitale fotobewerking voor 50plus

 

Met de NTI-cursus Digitale fotobewerking voor 50+ leer je hoe je foto's netjes en creatief kunt bewerken. Natuurlijk volgt je deze cursus bij NTI!

 

Opleiding Informatie: Digitale fotobewerking voor 50plus

categorie: Informatica, PC en Internet

"Wil je je oude, met filmrolletjes geschoten foto’s graag digitaal op de computer hebben? Of wilt je je (digitale) kiekjes er nog mooier en meer hedendaags uit laten zien? Start dan met de cursus Digitale fotobewerking voor 50+ van het NTI! Je leert basisvaardigheden zoals het aanpassen van de scherpte, contrast of belichting van een foto, maar ook het aanbrengen van leuke effecten. Aan het eind van de cursus kun je zelf je foto’s op je computer zetten, bewerken, opslaan en uitprinten. Bovendien krijg je een gratis bewerkingsprogramma bij en kun je dit allemaal in 6 maanden leren!Daarom kies je voor Digitale fotobewerking voor 50plus van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Inclusief Boek 'Digitale fotobewerking voor senioren'
  • Met computerprogramma PhotoStudio 5.5

"

 

Studiegids aanvragen: Digitale fotobewerking voor 50plus

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.