Thuis Opleidingen

Menu
digitale fotografie met photoshop

Digitale fotografie met Photoshop

	Digitale fotografie met Photoshop

 

Stel je voor: aan de slag als professioneel fotograaf! Tijdens deze NTI-cursus leer je naast foto's maken ook foto’s bewerken in Photoshop!

 

Opleiding Informatie: Digitale fotografie met Photoshop

categorie: Informatica, PC en Internet

"Heb je ook altijd rode ogen op foto’s? Of vind je sommige vakantiekiekjes die je maakt achteraf niet zo verbazingwekkend? Leer je foto’s vakkundig schieten en bewerken met de cursus Digitale fotografie met Photoshop van het NTI! Je leert hoe je vanuit verschillende perspectieven kunt werken met je digitale camera en hoe je de gemaakte foto’s professioneel bewerkt op de computer met Photoshop CS4. Bovendien kun je jemet korting inschrijven voor een professionele praktijkdag met de auteur van je boeken, Erik Mansvelders! Start nu en maak elke herinnering blijvend mooi.Daarom kies je voor Digitale fotografie met Photoshop van het NTI:

  • Leer beter fotograferen en beter kijken 
  • Korting op praktijkdagen 
  • Raak snel thuis in alle geheimen van Photoshop 
  • Deelnemen kan met elk type camera

"

 

Studiegids aanvragen: Digitale fotografie met Photoshop

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.