Thuis Opleidingen

Menu
hbo module rechtssociologie

HBO module Rechtssociologie

	HBO-module Rechtssociologie

 

Volg de nieuwe module Rechtssociologie als onderdeel van de HBO-opleiding Rechten van het NTI. Je leert anders te kijken naar rechtsregels.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Rechtssociologie

categorie: Recht en Juridisch

"Vraag jij je wel eens af waarom het recht is zoals het is, waarom we geen andere wetten hebben dan deze, of waarom sommige regels wel werken en andere niet? Start dan nu met de HBO-module Rechtssociologie en leer kritisch kijken naar de wet! In deze korte opleiding onderzoek je of rechtsregels wel echt werken, leer je de ontstaansgeschiedenis van het Nederlandse recht en bekijk je de sociale werking ervan. Na het afronden van deze module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Rechtssociologie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 2 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Rechtssociologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.