Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma preventie in de psychologie klassikaal

Kort HBO programma Preventie in de psychologie Klassikaal

	Kort HBO-programma Preventie in de psychologie Klassikaal

 

"Alles weten over preventie in de psychologie? Kies voor het NTI! Start met het korte HBO-programma Gezondheidspreventie Klassikaal bij het NTI wanneer je alles wilt weten over de gezondheidszorg! Leerzaam en leuk!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Preventie in de psychologie Klassikaal

categorie: Gezondheid

"Wil jij alles weten over de Gezondheidszorg? Het korte HBO-programma Preventie in de psychologie is onderdeel van de wettelijk erkende HBO-opleiding Toegepaste Psychologie. In dit korte HBO-programma Preventie in de psychologie ga je intensief aan de slag met de belangrijkste theorieën in de klinische psychologie, gezondheidspsychologie en de behandelmethoden voor psychische stoornissen. Wanneer je dit korte HBO-programma succesvol hebt afgerond, ontvang je 18 EC en een wettelijk erkend certificaat. Je kunt vervolgens doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Toegepaste Psychologie.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Preventie in de psychologie Klassikaal van het NTI:

  • Intensieve begeleiding
  • Klassikale lessen
  • Les in kleine groepen
  • Les van een ervaren docent

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Preventie in de psychologie Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.