Thuis Opleidingen

Menu
brancheopleiding pedicure

Brancheopleiding Pedicure

	Brancheopleiding Pedicure

 

Haal binnen 18 maanden het landelijk erkende vakopleiding Pedicure bij NTI MBO-College. Inclusief 8 praktijkdagen, studeer flexibel en voordelig!

 

Opleiding Informatie: Brancheopleiding Pedicure

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Wil je als pedicure aan de slag bij een schoonheidssalon of pedicurestudio, of wil je een eigen pedicurepraktijk beginnen? Dan is de Vakopleiding Pedicure van het NTI echt iets voor jou! Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je alles over het behandelen van eenvoudige huid- en nagelaandoeningen en het verzorgen van de voet. Maar je krijgt ook een stukje achtergrondkennis over de anatomie van de voet. Bovendien geniet je van gratis praktijkdagen en ontvang je het beste studiemateriaal! Met het erkende branchediploma Pedicure kun je direct starten als pedicure!Daarom kies je voor Brancheopleiding Pedicure van het NTI:

  • 8 gratis praktijkdagen
  • het beste studiemateriaal
  • flexibele examinering

"

 

Studiegids aanvragen: Brancheopleiding Pedicure

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.