Thuis Opleidingen

Menu
nima emarketing b

NIMA eMarketing-B

	NIMA eMarketing-B

 

Wil je aan de slag in de slag in de interessante wereld van de eMarketing? Dan ben je bij de opleiding NIMA eMarketing-B bij het NTI aan het juiste adres!

 

Opleiding Informatie: NIMA eMarketing-B

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je aan de slag in de slag in de interessante wereld van de eMarketing? Dan ben je bij de opleiding NIMA eMarketing-B bij het NTI aan het juiste adres. Wil je ook meer tijd besteden aan de mogelijkheden op online gebied, maar weet je hier het fijne nog niet van? Met deze opleiding vergroot je je kennis al in 6 maanden tijd. Je leert onder andere over koopprocessen, aanbod, actuele ontwikkelingen, marketingstrategie- en planning. Het lesmateriaal is inclusief de door NIMA verplicht gestelde literatuur. Deze opleiding is af te ronden met een NIMA-examen. Dit diploma is internationaal erkend. Schrijf je in en start vandaag nog!Daarom kies je voor NIMA eMarketing-B van het NTI:

  • Inclusief examenvoorbereiding
  • Een internationaal diploma halen
  • Inclusief lesmateriaal
"

 

Studiegids aanvragen: NIMA eMarketing-B

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.