Thuis Opleidingen

Menu
zorg voor de huishouding voor verzorgenden

Zorg voor de huishouding voor verzorgenden

	Zorg voor de huishouding voor verzorgenden

 

Wil je leren hoe je zorgvragers helpt in de huishouding, bijvoorbeeld bij kraamzorg of thuiszorg? Deze korte cursus van het NTI leert het je!

 

Opleiding Informatie: Zorg voor de huishouding voor verzorgenden

categorie: Welzijn

"Mensen die zorg nodig hebben, hebben ook vaak hulp in de huishouding nodig. Je maakt dan het huis schoon, zorgt voor de kleding en bereidt het voedsel. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij kraamzorg en thuiszorg. Maar ook in een verzorg- of verpleegtehuis of binnen kleinschalige woonprojecten is er veel behoefte aan jouw hulp. Wil jij graag mensen helpen? En lijkt dit interessante en afwisselende werk jou leuk? Volg dan de cursus Zorg voor de huishouding voor verzorgenden van het NTI. Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor Zorg voor de huishouding voor verzorgenden van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Zorg voor de huishouding voor verzorgenden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.