Thuis Opleidingen

Menu
hbo module staats en bestuursrecht

HBO module Staats en bestuursrecht

	HBO-module Staats- en bestuursrecht

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Staats- en bestuursrecht de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Staats- en bestuursrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Het staatsrecht heeft betrekking op de onderdelen van de staat, hun bevoegdheden en hun verhoudingen tot elkaar en tot de burger. Het bestuursrecht bepaalt aan welke regels overheidsorganen zich dienen te houden. Wil je meer weten van deze twee rechtsgebieden die voor bedrijven en organisaties erg belangrijk zijn? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Staats- en bestuursrecht van Hogeschool NTI! Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Staats- en bestuursrecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 3 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Staats- en bestuursrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.