Thuis Opleidingen

Menu
hbo module juridische beroepsethiek i

HBO module Juridische Beroepsethiek I

	HBO-module Juridische Beroepsethiek I

 

Ook een eigen visie ontwikkelen op ethische vragen? En eigen opvattingen leren te verdedigen? Start dan met deze HBO-module van het NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Juridische Beroepsethiek I

categorie: Recht en Juridisch

"Bij gerechtelijke beslissingen is het soms lastig om het juridische van het morele oordeel te scheiden, bijvoorbeeld wanneer iemand iets verwerpelijks heeft gedaan maar niet in strijd met de wet heeft gehandeld. Schrijf je nu in voor de HBO-module Juridische Beroepsethiek I van Hogeschool NTI als je hierover meer wilt weten! Je krijgt inzicht in de verhouding tussen het geldende recht en ethische vraagstukken en je leert een moreel oordeel vormen en verdedigen. Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Juridische Beroepsethiek I van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 3 EC
  • Module uit HBO Rechten
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Juridische Beroepsethiek I

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.