Thuis Opleidingen

Menu
spoedcursus zakelijke communicatie frans

Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans

	Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans

 

Communiceer je in je werk regelmatig met Franstalige relaties? Dan is het van groot belang dat je de Franse taal beheerst. Kies vandaag nog voor het NTI!

 

Opleiding Informatie: Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans

categorie: Marketing en Communicatie

"Heb je in je werk regelmatig te maken met Franstalige relaties? Professionaliseer je Franse vaardigheden en laat je zakelijke contacten versteld staan. Het lezen, schrijven, spreken en luisteren van de taal komt in deze spoedcursus uitgebreid aan de orde. De cursus bevat cd's waarop voorbeelddialogen staan. Zo oefen je de Franse taal zo optimaal mogelijk. Je kunt de cursus afsluiten met een mondeling en een schriftelijk examen op MBO-niveau. Wanneer je dit examen met een voldoende afrondt, zijn je communicatievaardigheden ontwikkeld op MBO-niveau.Daarom kies je voor Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans van het NTI:

  • Al in 2 maanden af te ronden
  • Inclusief gratis cd's met voorbeelddialogen
  • Haal een waardevol MBO-certificaat
"

 

Studiegids aanvragen: Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.