Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding schoonheidsspecialiste

Basisopleiding Schoonheidsspecialiste

	Basisopleiding Schoonheidsspecialiste

 

De Basisopleiding Schoonheidsspecialiste volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Schoonheidsspecialiste

categorie: Uiterlijke verzorging en Styling

"Wil je jouw eigen schoonheidssalon starten of aan de slag als schoonheidsspecialist? Dan is de Basisopleiding Schoonheidsspecialiste een uitstekend punt om te beginnen! Je leert alles over huidanalyse, gezichtsmassage en make-up, maar ook over de apparatuur die je gebruikt. Daarnaast leer je hoe je cliënten ontvangt en installeert en hoe je een verkoopprijs voor een behandeling berekent. Voor de basisopleidingen van het NTI MBO-College heb je geen vooropleiding nodig en hoef je geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.Daarom kies je voor Basisopleiding Schoonheidsspecialiste van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • NTI-diploma binnen 9 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Schoonheidsspecialiste

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.