Thuis Opleidingen

Menu
hbo module privaatrecht

HBO module Privaatrecht

	HBO-module Privaatrecht

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Privaatrecht de gelegenheid om bestaande HBO-modules als losse vakken te volgen. Maak kennis met het NTI!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Privaatrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Wil je meer weten over het burgerlijk recht, het ondernemingsrecht of het arbeidsovereenkomstrecht? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Privaatrecht van Hogeschool NTI en leer omgaan met het wetboek en snel relevante wetsartikelen opzoeken! In deze korte opleiding worden de verschillende rechtsgebieden op een samenhangende en systematische manier gepresenteerd. Ook wordt er aandacht besteed aan belangrijke begrippen als rechtshandeling, overeenkomst, eigendom, nakoming en niet-nakoming en onrechtmatige daad. Na het afronden van deze module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Privaatrecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 9 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Literatuur met juridische begrippenlijst

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Privaatrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.