Thuis Opleidingen

Menu
russisch voor beginners

Russisch voor beginners

	Russisch voor beginners

 

Nergens volg je beter een taalcursus dan bij het Nederlands Talen Instituut. Daarom volg je ook de cursus Russisch voor beginners bij het NTI.

 

Opleiding Informatie: Russisch voor beginners

categorie: Talen

"Het Russisch wordt door honderden miljoenen mensen in Europa en Azië gesproken en door de toenemende handelsbetrekkingen zijn er ook in Nederland steeds meer mensen die deze taal gebruiken. Het Cyrillisch schrift waarmee wordt geschreven verschilt van ons Latijnse alfabet en je wordt daarom stapsgewijs ingevoerd in het gebruik hiervan in de cursus Russisch voor beginners van het NTI. Je ontwikkelt een goede spreek- en luistervaardigheid en leert ruim 1.200 woorden en uitdrukkingen. Schrijf je nu in en praat mee over dagelijkse onderwerpen, schrijf brieven en e-mails en lees boeken, tijdschriften en kranten, allemaal in het Russisch!Daarom kies je voor Russisch voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met CD's
  • Snel de Russische taal onder de knie
  • Inclusief al het benodigde lesmaterial

"

 

Studiegids aanvragen: Russisch voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.