Thuis Opleidingen

Menu
nemas middle management nmm

Nemas Middle Management (NMM)

	Nemas Middle Management (NMM)

 

De cursus Nemas Middle Management volg je bij afstandsopleider het NTI. Je studeert op je eigen manier maar met veel persoonlijk contact!

 

Opleiding Informatie: Nemas Middle Management (NMM)

categorie: Management

"Ken je de 4 petten van een middenmanager? Tijdens de opleiding Nemas Middle Management leer je via deze 4 petten beleid uitvoeren (1), leiding geven aan mensen die het beleid moeten uitvoeren (2), zelf een bijdrage leveren aan het beleid (3) en als laatste pet op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen (4). Deze opleiding is uitstekend te combineren met een fulltime functie. Na het behalen van het officieel erkende diploma heb je alle kennis in huis om leiding te geven.Daarom kies je voor Nemas Middle Management (NMM) van het NTI:

  • Erkend Nemas-diploma
  • Inclusief lesmateriaal
  • Diploma in 4 maanden
  • Mogelijkheid tot het halen van PE-punten
"

 

Studiegids aanvragen: Nemas Middle Management (NMM)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.