Thuis Opleidingen

Menu
aquarelleren

Aquarelleren

	Aquarelleren

 

Wil je de schildertechniek Aquarelleren binnen 15 maanden goed onder de knie krijgen? Schrijf je dan vandaag nog in voor deze ontspannende NTI-cursus.

 

Opleiding Informatie: Aquarelleren

categorie: Creatief

"Houd je ervan om creatief bezig te zijn en wil je graag leren aquarelleren? Volg dan de creatieve cursus Aquarelleren bij het NTI! Je leert de juiste technieken aan om met waterverf en een penseel de mooiste en meest heldere aquarelcreaties te vervaardigen. Bovendien krijg je gratis werkmateriaal van het NTI, waardoor je direct kunt beginnen met je toekomstige hobby. Dus heb je altijd al willen schilderen, maar wist je niet precies waar je moest beginnen? Start dan nu! Je kunt na afloop van de cursus een certificaat aanvragen, waarop vermeld staat dat je de cursus hebt gevolgd.Daarom kies je voor Aquarelleren van het NTI:

  • Gratis werkmateriaal
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 10 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Aquarelleren

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.