Thuis Opleidingen

Menu
handig met online toepassingen

Handig met online toepassingen

	Handig met online toepassingen

 

Wil je handig worden met online toepassingen zoals hyves, google, youtube e.a.? De cursus Handig met online toepassingen maakt je wegwijs op het internet!

 

Opleiding Informatie: Handig met online toepassingen

categorie: Informatica, PC en Internet

"Het internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Er wordt dan ook eigenlijk van je verwacht dat je kennis hebt van wat er gebeurt op het internet, of dit nu op werk is, op school of tijdens je studie. De cursus Handig met online toepassingen behandelt uitgebreid 18 gratis toegankelijke toepassingen die beschikbaar zijn op het web, zoals YouTube, Twitter, Marktplaats en Hyves. Schrijf je nu in voor deze cursus en je hebt ze zo onder de knie, ook als je hier nog geen ervaring mee hebt!Daarom kies je voor Handig met online toepassingen van het NTI:

  • Leer omgaan met Marktplaats
  • Maak je eigen pagina op Hyves
  • Leer gratis bellen met Skype
  • en 15 andere toepassingen!

"

 

Studiegids aanvragen: Handig met online toepassingen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.