Thuis Opleidingen

Menu
hbo module huwelijks vermogens en erfrecht

HBO module Huwelijks , vermogens en erfrecht

	HBO-module Huwelijks-, vermogens- en erfrecht

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Huwelijks-, vermogens- en erfrecht de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Huwelijks-, vermogens- en erfrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Wil je precies weten welke wettelijke regelingen er zijn rond erfenissen, het huwelijk en scheiding, het gezag over een minderjarige of het persoonlijk vermogen? In de HBO-module Huwelijks-, vermogens- en erfrecht leer je welke juridische regelingen een rol spelen rond bloed- en aanverwantschap, burgerlijke stand, huwelijk en geregistreerd partnerschap. Naast het familierecht worden ook het erfrecht en vermogensrecht uitvoerig behandeld. Start daarom nu met deze korte opleiding van Hogeschool NTI! Na het afronden van deze module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Huwelijks-, vermogens- en erfrecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 3 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Huwelijks-, vermogens- en erfrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.