Thuis Opleidingen

Menu
hbo module recht spd bedrijfsadministratie

HBO module Recht (SPD Bedrijfsadministratie)

	HBO-module Recht (SPD Bedrijfsadministratie)

 

Ontwikkel jezelf tot een gedegen gesprekspartner met de HBO-module Recht van het NTI. Start vandaag nog met dit onderdeel van SPD Bedrijfsadministratie

 

Opleiding Informatie: HBO-module Recht (SPD Bedrijfsadministratie)

categorie: Administratie en Economie

"Wil jij je ontwikkelen als financieel professional en zoek je een gedegen basiskennis van het Nederlands vermogensrecht? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Recht (SPD Bedrijfsadministratie) van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! In deze korte opleiding krijg je inzicht in het ondernemingsrecht, arbeids- en sociaal verzekeringsrecht en leer je eenvoudig juridisch onderzoek doen en regelgeving interpreteren. Na het afronden van deze module ontvang je het erkende en veelgevraagde certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Recht (SPD Bedrijfsadministratie) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 7 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Recht (SPD Bedrijfsadministratie)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.