Thuis Opleidingen

Menu
hbo module dienstenmarketing

HBO module Dienstenmarketing

	HBO-module Dienstenmarketing

 

Volg de HBO-module Dienstenmarketing en ontvang net de verdieping die je zoekt! Bij het NTI studeer je in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, flexibel!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Dienstenmarketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Vaak gaat marketing over het verkopen van fysieke producten zoals mobiele telefoons, maar bij dienstenmarketing is het niet een product maar een dienst of service waar de consument gebruik van maakt. De dienstensector zorgt voor bijna driekwart van het nationale inkomen en biedt werk aan driekwart van de beroepsbevolking. Wil je meer weten van de marketing van de belangrijkste sector van de Nederlandse economie? Start dan nu met de HBO-module Dienstenmarketing van Hogeschool NTI! Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Communicatie.Daarom kies je voor HBO-module Dienstenmarketing van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC Module uit 
  • HBO Communicatie 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Dienstenmarketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.